Over

Welkom op T1D Fitness & Lifestyle welke ik, Twan Koot, heb opgericht met de intentie om een bewustere en actievere levensstijl te creëren bij mensen die met diabetes type 1 leven.

Mijn naam weet je nu, maar laat ik nog iets meer over mijzelf en over het ontstaan van deze website vertellen: ik ben 21 jaar oud, studeer Logistics Management en leef inmiddels 18 jaar met niet-insuline producerende bètacellen…

Door een samenloop van omstandigheden heb ik eigenlijk deze website opgericht: ik doe 5 jaar lang intensief aan fitness, wat de stabiliteit van je bloedglucosewaarde heel erg kan beïnvloeden, heb mijn HBA1C de laatste jaren vrij stabiel weten te houden, ben mijzelf steeds meer gaan verdiepen in mijn eigen ‘ziekte’, door middel van het lezen van literatuur van grootheden in deze industrie en ik merkte tijdens een informatieavond, door JDRF georganiseerd, dat er ontzettend veel behoefte is aan het delen van kennis, met betrekking tot het leven met diabetes.

Een hele mond vol, maar is dat dan het juiste fundament om een ‘diabetes-gerelateerde’ website voor op te richten? Naar mijn mening wel, want de rode draad gedurende die jaren, is dat ik mijn bewustzijn heb verbeterd en ik serieuzer met mijn leven met diabetes ben leren omgaan en ik mij verantwoordelijk voel om dit te delen met de community. Want, waarom zou je persoonlijke ervaringen en opgedane kennis voor jezelf houden, als je duizenden mensen met dezelfde struggles, dezelfde onverklaarbare waardes, dezelfde vermoeiende momenten, dezelfde geweldige momenten en hetzelfde ‘rugzakje’, te hulp kan schieten?

Ben ik dan de ‘mister knows it all’? Helaas niet, maar ik ben er wel van overtuigd dat ik van meerwaarde kan zijn en daarom laat ik graag mijn stem horen!

Waarom moet je dan een bewustere en actievere levensstijl gaan hanteren? Dat lees je hier.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: